Foci

Costa Rica hőse visszamegy az Arsenalhoz

Merthogy Joel Campbellnek szerződése van az Ágyúsokkal.


Joel Campbell alighanem népszerű lesz a vb után
Fotó: Europress Fotóügynökség

Pazarul játszott Costa Rica, és 3-1-re megverte az indiszponált Uruguayt – ez volt a világbajnokság eddigi legnagyobb meglepetése. A 21 éves Joel Campbell szerezte az egyenlítő találatot (merthogy az uruk még vezettek), és később is hihetetlenül dinamikusan játszott a támadó.

Nos, az újságírók nem kímélték a meccs után, és a Sky Sports azt írja, Campbell kijelentette, visszamegy a vb után az Arsenalhoz.

“Természetesen visszatérek. Hiszen szerződésem van a klubbal. Jelen pillanatban azonban a világbajnokság a legfontosabb számomra és a válogatott. A mai nap csodálatos volt számomra, de ehhez kellettek a csapattársaim is. Lépésenként kell előrehaladnunk. Nagyon nehéz két meccs vár ránk, de ez a győzelem lendületet adhat a folytatásra. Nem lepett meg a mai siker, mégis miért utaznánk másért, ha nem a győzelemért” – mondta Joel Campbell.

Campbell a legutóbbi három évet kölcsönben töltötte különböző csapatoknál, miután 2011-ben szerződtette az Arsenal. A francia Lorient, a spanyol Real Betis és a görög Olympiakos játékosa volt.

Costa Rica legközelebb az olaszokkal játszik. Aki ott győz, továbbjut a csoportból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik