Foci

Ellentmondó hírek Grosics állapotáról

Az Aranycsapat kapusát jelenleg kórházban kezelik, ám az okát egyelőre senki sem tudja.

Mint arról a Sport24 is beszámolt, csütörtökön ismét kórházba szállították az Aranycsapat legendáját, ám Grosics családja nem árult el részleteket a kapus állapotáról és betegségéről.

A Blikk úgy tudja, az intenzív osztályon ápolják a 88 éves Grosicsot, akinek komoly problémái vannak, hiszen a hálóőrnek korábban öt helyen is kilyukadt  tüdeje, amikor egy esés után eltört néhány bordája.

A lap megkérdezte erről a kezelőorvosát, dr. Pénzes Istvánt is, de ő a család kérésére nem szolgálhatott semmilyen információval a beteg állapotáról.

Fotó: MTI

Ezzel szemben a Bors már konkrét műtétről tud: állítólag Grosics június 6-án került a Korányi kórházba, mert kilyukadt a patkóbele, amelyből egy darabot el is távolítottak.

Onnan szállították át a Kótvölgyi Kórház intenzív osztályára, ahol hashártyagyulladással kezelik. Ezt Grosics családja később cáfolta.

“Amint meghallottam, mi történt, felhívtam a kórházat, hogy megtudjam, mi van Gyula barátommal, de sajnos nem kaptam tájékoztatást. Pénzes professzor úr arra kért, hogy hétfőn keressem újra, akkor tud majd fejleményekkel szolgálni” – mondta Buzánszky Jenő, az Aranycsapat korábbi védője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik