Foci

Pocakos angolokkal mérkőznek az olaszok?

Hodgson fittyet hány Capello szigorú szabályaira, sült krumplit és sört is engedélyez a játékosoknak.

Mindkét válogatott alig várja a brazíliai premiert, az angol csapat azonban már most győzelemnek könyveli el, hogy Hodgson lazábban fogja a fiúkat, akiknek a korábbi szigorú diétát sem kell tartani. A kapitány semmi kivetnivalót nem lát abban, hogy az angol focisták sült krumplin és ketchupon éljenek, majd némi sörrel öblítsék le a finom falatokat.

Fotó: Europress fotóügynökség

Elég ránézni Rooneyra, aki szavaival is megerősítette, hogy csodásan érzik magukat az első meccsük előtt: “Sokkal jobb a hangulatunk, mint korábban, mindannyian felszabadultabbak vagyunk. Kevesebb a ránk vonatkozó korlátozás, így kevésbé stresszes a felkészülés is.” Hodgson irányítása alatt hasonlóan megkönnyebbült Steven Gerrard is: Capello sosem hitt bennem igazán, ezért nem élvezhettem felhőtlenül a közös munkát.”

A játékosok szerint a 2010-es világbajnokságot pokollá tették Fabio Capello szabályai – Brazíliában viszont a Paradicsomban érzik magukat. “Olyan, mintha Hodgson az osztályfőnökünk lenne, mi pedig a jutalomkiránduláson résztvevő diákok. A szállásunktól karnyújtásnyira található a part, szintén egy ugrásnyira a golfpálya, ami csak megkoronázza az amúgy is remek hangulatot” – áradoztak az angolok. Az egyetlen, amiből Hodgson sem enged, a barátnők és feleségek jelenléte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik