Foci

Bajner nem sok jóra számíthat a Dortmundnál

Ciro Immobile vasárnap délelőtt bejelentette, hogy a Borussia Dortmund csapatánál folytatja pályafutását. Bajner Bálint, a BVB II-ben szereplő magyar légiósnak is csökkent az esélye, hogy a Bundesligában is bemutatkozhasson.

A magyar támadó, aki 29 meccsen háromszor volt eredményes a Dortmund második csapatában, a hét elején a Nemzeti Sportnak nyilatkozott jövőjével kapcsolatban.

A csatár elmondta, hogy érzése szerint már “kinőtte” a sárga-feketék második együttesét, s mivel nagyon sokat fejlődött ebben a szezonban, szinte biztos, hogy nem folytatja a BVB II-ben.

Fotó: Europress fotóügynökség

Hozzátette, hogy abban az esetben, ha Robert Lewandowski pótlására nem érkezik egy olyan sztár a csapathoz, mint Edin Dzeko vagy Karim Benzema, illetve egy kisebb névnek számító ék, mint Ciro Immobile, akkor természetesen megküzd az első csapatba kerülésért.

Nos, vasárnap délelőtt bizonyosan szomorú szájízzel vette tudomásul Bajner, hogy Immobile a Dortmundhoz szerződött.

A szabadságát töltő magyar játékosért egyébként a hét közben a Digi Sport Reggeli Start című műsorában nyilatkozott, s elárulta, hogy a napokban Angliába utazik, hogy egy ottani megkeresésről tárgyaljon, de Budapesten egy japán klub vezetőivel is leül tárgyalni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik