Foci

Végleges a bosnyák keret, Besic is utazik

Safet Susic, a bosnyák válogatott szövetségi kapitány megnevezte 24 fős keretéből azt a játékost, akit nem visz magával Brazíliába.

Az egy kimaradó Ervin Zukanovic, aki vízumproblémák miatt nem tarthat a csapattal, így tulajdonképpen nem volt nehéz meghozni a döntést, melyik 23 labdarúgóval vágjanak neki a bosnyákok a világbajnokságnak.

Fotó: MTI

Ez egyben azt jelenti, hogy Muhamed Besic, a Ferencváros védője ott lesz majd a tornán, és ahogy a szövetségi kapitány korábban utalt is rá, vélhetően komoly feladata lesz a bekknek.

A csapat a vb-n Argentínával, Nigériával és Iránnal szerepel az F-csoportban.

Doboz fejléc szövege

Kapusok: Asmir Begovic (Stoke City), Jasmin Fejzic (Aalen), Asmir Avdukic (Borac Banja Luka)
Védők: Muhamed Besic (Ferencváros), Emir Spahic (Bayer Leverkusen), Mensur Mujdza (Freiburg), Sead Kolasinac (Schalke), Ermin Bicakcic (Eintracht Braunschweig), Toni Sunjic (Zorja Luhanszk), Ognjen Vranjes (Elazigspor), Avdija Vrsajevic (Hajduk Split)
Középpályások: Miralem Pjanic (Roma), Senad Lulic (Lazio), Sejad Salihovic (Hoffenheim), Izet Hajrovic (Galatasaray), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senijad Ibricic (Erciyesspor), Zvjezdan Misimovic (Kujcsou Renhe), Anel Hadzic (Sturm Graz), Tino Susic (Hajduk Split)
Támadók: Edin Dzeko (Manchester City), Vedad Ibisevic (Stuttgart), Edin Visca (Istanbul BB)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik