Foci

Riválisától erősítene a Barca

Josep Bartomeu, az FC Barcelona labdarúgócsapatának elnöke szerint Koke, a spanyol bajnok Atlético Madrid középpályása bár nehezen átigazolható, sok klub, köztük a Barcelona is örülne, ha soraiban tudhatná őt.

A 22 éves Kokénak egyértelműen a 2013-2014-es szezon hozta meg az áttörést, 36 bajnoki meccsen 6 gólt és 13 gólpasszt szerzett. Bartomeu szerint a középen és a szélső középpályás pozíciókban is bevethető spanyol „lenyűgöző játékos”.

„Nagyszerű szezonja volt és minden klub szeretné a soraiban tudni, de biztos vagyok benne, hogy az Atlético egy ilyen remek idény után meg akarja majd tartani.”

Fotó: Europress fotóügynökség

Az Atlético kulcsembere azonban maradna, nem tervezi a klubváltást.

„Ez az otthonom, gyerekkorom óta az Aléticonál vagyok és jól érzem magam itt. Hosszú távú kontraktusom van és bár hízelgő, ha nagy klubok érdeklődnek utánad, de boldog vagyok itt. A jövőmet az Atléticonál látom, de most a világbajnokságra koncentrálok.”

A topklubok által körüludvarol Atleti-játékosok jövője egyelőre kérdéses, de Koke szerint nincs szükség arra, hogy elmenjenek.

„Szenzációs szezonunk volt, és nagy klubok érdeklődnek a játékosainkért. Ám ahogyan Miguel Ángel Gil Marín is mondta, nincs szükség arra, hogy bárkit is eladjon a klub, szóval a játékosoktól függ, hogy maradnának-e. Akik itt maradnak, ők lesznek majd azok, akik a csapat magjaként a klubra fényes jövőt hozhatnak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik