Foci

Diego Costa lemaradhat a vb-ről

Diego Costának kisebb izomszakadása van a jobb lábában, sérülését 15 nap múlva újra megvizsgálják, és akkor dönthetnek arról, hogy részt vehet-e a június 12-én kezdődő labdarúgó-világbajnokságon.

A brazil születésű spanyol csatárt megvizsgáló Pedro Guillen szerint mikroszakadásról van szó, amely miatt 15 napig pihennie kell a játékosnak.

Costa beválogatása azért is kétséges, mert Vicente del Bosque szövetségi kapitány korábban úgy nyilatkozott, hogy olyan játékosok kerülhetnek be a 23 fős, végleges keretébe, akik a nemzetközi szövetség (FIFA) által előírt nevezési határidőig – június 2-ig – egészséges lesznek.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A 25 éves futballista fantasztikus szezont produkált az Atlético Madriddal, ugyanis csapata többek között az ő 36 góljának köszönhetően, 18 év után megnyerte a spanyol bajnokságot, a Spanyol Király Kupában elődöntős volt, míg a Bajnokok Ligájában a döntőben drámai körülmények között, hosszabbításban maradt alul a Real Madriddal szemben. Costa a BL-fináléban sérülése ellenére kezdőként lépett pályára, de szinte azonnal le kellett őt cserélni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik