Foci

Rasszista drukkerek szóltak be Balotellinek

Rosszul indult Mario Balotelli napja: az olasz válogatott reggeli edzését bántó bekiabálások zavarták meg Covercianóban. A rendőrség keresi a bekiabálókat.

A pályát övező sövény mögül kiabálták a Milan támadójának címzett mondatot: “Mocskos néger!” A nem épp higgadtságáról ismert Mario Balotelli válaszolt is a hívatlan vendégeknek: “Ha nem hagyjátok abba, kimegyek és beverem a képeteket!”, majd Claudio Marchisiohoz fordult és azt mondta: “Csak Rómában vagy Firenzében történhetnek ilyenek…”

Bár a helyszínre azonnal rendőrt hívtak, Balotelli feldúltságát ez egyáltalán nem enyhítette. A szemtanúk szerint 20-25 főből állt a provokálók társasága. Miután “kézbesítették az üzenetet” Mariónak, egyszerűen elsétáltak a helyszínről, a hatóságok azonban keresik a rendbontókat.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Az olasz hírt kommentelők szerint “Balotelli nem a bőrszíne miatt mocskos, hanem azért, ahogy viselkedik.”

A Milan játékosa néhány nappal ezelőtt is a rendőrséghez fordult, comói házát ugyanis feltörték, amíg testvérével nekivágott az éjszakának: aranyat, órákat és egy fehér (kölcsönzött) Porsche-t vittek magukkal az ismeretlen tettesek. A focista Ferrarija sértetlen maradt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik