Foci

A lengyelek tényként közlik, Lovrencsics a Gladbaché

A Lech Poznan magyar légiósa iránt egyre konkrétabb az érdeklődés a Bundesliga 6., ezzel Európa Liga indulást érő helyén végző csapatától.

A lechpoznan.com vezető hírben számolt be arról, hogy Lovrencsics Gergő kivásárlása, átigazolása ügyében előszerződést kötött a Borussia Mönchengladbach és a Lech Poznan. Szűk egy hete a sport24 is beszámolt a hírről, miszerint a Bundesliga élcsapata 1,5-2 millió eurót sem sajnálna a 26 éves magyar szélsőért.

Az nso.hu megkereste a játékos menedzserét a hírrel kapcsolatban, aki úgy fogalmazott: „A lengyel lapokban nagyon sok találgatás megjelenik. Ezekkel szemben az az igazság, hogy semmilyen konkrétum, új fejlemény nincs Lovrencsics ügyében”.

A Németországban élő Nagy Mihály ezzel nem cáfolta a hírt, igaz azt sem mondta, hogy igaz lenne az előszerződés ténye, csak annyit mondott, nincs új fejlemény, ergo a két klub már régebben is megköthette előszerződést. Más kérdés, hogy a kontraktus véglegesítéséhez a játékost képviselő menedzserrel is meg kell egyezniük a feleknek.

A lengyel bajnokságból még három meccs van hátra, június 1-i fejeződik be. Minden bizonnyal ezt követően jelentik be hivatalosan is, hogy a szélső a német klubhoz szerződött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik