Foci

Gattuso már alá is írt a Vidihez?

A borsonline.hu úgy tudja, a játékosként világbajnok olasz tréner már meg is egyezett a fehérvári klubbal a közös jövőről.

Az már egy ideje tény, hogy a Videoton és Gattuso tárgyalt egymással egy esetleges kontraktus aláírását illetően, viszont a részletekről mindenki hallgatott.

Az olasznak ráadásul több kérője is akadt, mire a menedzsere mondta, meghallgatják az ajánlatokat és később döntenek a folytatásról.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Informiácók szerint ezt a döntést meg is hozta Gattuso, ugyanis nyártól José Gomest váltja a Videoton kispadján. Persze várni kell a hivatalos bejelentésre, de a Bors egy klubközeli forrására hivatkozva állítja, szerdán megegyeztek a felek, és a Felcsúton is látogatást tett olasz aláírta kétéves szerződését.

Ezt támaszthatja alá a La Repubblica című lap cikke, melyben azt ecsetelik, hogy ki lesz Gattuso segítője Székesfehérváron.

Egyébként meglepő, hogy ennyien érdeklődnek Gattuso iránt, mivel bár játékosként a legjobbak közé tartozott és legendás volt teherbírásáról, edzőként semmit sem tett még le az asztalra.

2013 februárjában a Sion játékos-edzőjének nevezték ki, első meccsét meg is nyerte, de májusban megköszönték a munkáját, majd a Palermó trénere lett, de hat találkozó után innen is elküldték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik