Foci

Hat hónapig zárt kapu mögött a magyar kiscsapat

Hogy milyen indulatokat képes kiváltani a labdarúgás!!! Íme egy megye 2-es történet!

A bajnokság: Győr-Moson-Sopron megyei II. osztály, Aranyhal Étterem Győri csoport.
A helyszín: Téti Sokoró FC pálya.
Időpont: 2014. árilis 27, valamikor 18.45 és 19 óra között.


A tétiek a mérkőzés előtt még bizakodtak, utána dühöngtek
Forrás: youtube.com

A történet: a feljutásért küzdő Rábaszentandrás csapata Lendvai Dávid (3), Nyerges László, Palkovics Roland és Kovács Dávid góljaival kiütötték a hazaiakat.

Tegyük hozzá nem volt nehéz dolguk, mert Németh Renáta játékvezető már a 32. percben “zuhanyozni küldte” a téti Kiss Lászlót, majd a 64-ben szólt Lappints Leventének “vigyen neki szappant”…

A két kiállítás megpecsételte a hazaiak sorsát, de téti játékosok amúgy is nehezen viselték a a meccsel járó idegfeszültséget. Renáta hármas sípszava után előbb verbális, majd tettlegességig fajuló inzultus – értsd pofozkodás – alakult ki az öltöző felé, ahol is egyikük nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott a rábaszentandrási sportvezetőnek.

A megyei labdarúgó igazgatóság azonnal ítélkezett. A vétkesnek a rendőrségi vizsgálat végéig bevonta a játékengedélyét, míg a Téti Sokoró SE-et azzal büntette, hogy hat hónapig zárt kapuk mögött kell valamennyi mérkőzésüket lejátsszák.

Anno nem telt el úgy “embés” bajnoki hétvége, hogy ne lett volna egy-egy remek bírókergetés, vagy pofozkodás. Úgy látszik kezd visszatérni az élet a magyar fociba…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik