Foci

Csapatnyi játékost küld el a Barcelona

Nyáron minden bizonnyal nagytakarítás lesz a Barcelonánál. Legalábbis a katalán Sport ezt sejteti. 16 potenciális távozó játékosról írnak, ami nem kevés.

A sport.es hosszas elemzést ír arról, ki mindenki hagyja el nyáron az idén szerényebb eredményeket felmutató Barcelonát. Azt tudjuk, hogy Gerardo “Papa” Martino munkájával elégedetlenek és egyre inkább úgy néz ki, a csapat korábbi sztárjátékosa, Luis Enrique lehet az új edző.

A két kapus, Victor Valdés és José Manuel Pinto már korábban bejelentette távozását, míg a védő Carles Puyol befejezi pályafutását.

A sport.es úgy tudja, a keretben csak Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Lionel Messi, Neymar, Martín Montoya, Marc Bartra és Xavi helye biztos.

Mellettük mindenki eladó. Van, akit csak jelentős ajánlat esetén, komoly összegért engednének el – Pedro Rodríguez, Alexis Sánchez, Cesc Fábregas, Javier Mascherano, Adriano Correia, Alex Song és Dani Alvés -, többeket viszont bármi áron eladnának – Jonathan Dos Santos, Ibrahim Affelay, Cristian Tello, Isaac Cuenca, Sergi Roberto és Oier Olazabal -, velük egyáltalán nem számol jövőre a vezetőség.

A sok lehetséges távozó mellett erősítésről jóval kevesebb a hír.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik