Foci

Mourinho tartalékolna a Liverpool ellen

A Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapata vasárnap a listavezető Liverpool ellen lép pályára és a sűrű menetrend miatt José Mourinho nem a legerősebb csapatát küldené pályára.

A londoni Kékeknek” 5 pont a hátránya a liverpooli csapattal szemben,és egy esetleges győzelemmel akár újra nyílttá tehetnék az angol bajnokságot, ám José Mourinho másként készül.

„Nem dönthetek egyedül, ez az a döntés ahol a klubra kell hallgatnom” – utalt arra, hogy választania kell a bajnokság és a Bajnokok Ligája között.

„Az a tény, hogy a meccs vasárnap van, problémát jelent. Nem nekem, hanem az embereknek, akik úgy döntöttek, hogy vasárnap legyen a meccs péntek vagy szombat helyett.”

„Mi képviseljük az angol futballt, mi vagyunk az egyetlen angol csapat amelyik talpon van Európában. Spanyolországnak négy csapata van és mindnek biztosítja a sikerekhez szükséges körülményeket.”

Fotó: Europress fotóügynökség

A portugál tréner, a keddi Atlético Madrid otthonában elért 0-0-s döntetlenről a következőket mondta:

„Nem olyan eredmény született amit a mérkőzés előtt vártam, de a második meccset sem szerettem volna hátrányból kezdeni.”

„A gólnélküli döntetlen nem egy pozitív végeredmény egy csapatnak, amely a második meccset otthon kezdi.”

„Az Atlético feszült volt, míg máskor ők idegesítenek más csapatokat. A csapatom stabil volt, úgy játszottunk, ahogy az zavarta őket.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik