Foci

José Gomes készen áll a maradásra

José Gomes (josé gomes, )
José Gomes (josé gomes, )

A Videoton portugál vezetőedzője büszke arra, hogy egy ilyen „futballőrült” országban dolgozhat.

José Gomesnek, a Videoton vezetőedzőjének saját honlapja van. Itt jelent meg nemrégiben az a cikk, amely szerint a portugál fociedző úgy véli, hogy Egervári Sándort akarják a helyére ültetni, azonban azt a bejegyzést később törölték. Most egy hosszabb interjúban számol be a magyar labdarúgásban tapasztaltakról és Gomes több meglepő kijelentést is tett. Például dicsérte a magyar játékvezetőket, pedig nyilatkozataiban hetek óta „szapulja” a sípmestereket.

„Ugyanúgy, mint a játékosok esetében, ők is kiváló képességekkel bírnak. Amikor nemzetközi szinten is szerepet kapnak, rendre jó teljesítményt nyújtanak, de persze van, hogy nagyon nehéz a dolguk. Az ő fejlődésüket is segíteni kell” – idézi José Gomest a josegomescoach.com.


Fotó: MTI

A portugál a Videotonnál megkezdett munkáról is beszélt, mint mondta, nagyon sok lehetőség rejlik a a székesfehérvári együttesben.

„A korábban megjelent véleményekkel szemben a Videotonnál mindenkit egyelően kezelünk függetlenül attól, hogy milyen útlevele van. Kizárólag az alapján választjuk ki a kezdőcsapat tagjait, hogy ki mit mutat az edzéseken és a mérkőzéseken. Mindent átláthatóan csinálunk. A két saját gyerekemet igyekszem egyenlően kezelni, ugyanez igaz a futballistáimra is” – így Gomes, aki akár maradna is a szezon végeztével.

„Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen futballőrült országban dolgozhatok. Jól érzem magam, és ez a családomra is igaz. Kész vagyok arra, hogy folytassam a megkezdett munkát.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik