Foci

Újpesten már nem hibázott a Videoton

videoton (videoton)
videoton (videoton)

Három nyeretlen bajnokit követően 2-1-re győzött az Újpest vendégeként a Videoton az OTP Bank Liga 25. fordulójában, így a harmadik helyre léptek előre.

Pörgősen rajtolt el a találkozó, míg az első percekben a Videoton dominált a játéktéren, a félidő derekán már a házigazda veszélyeztetett többet, gól azonban 45 minutum elteltével sem született.

A második játékrészt nagyon aktívan kezdte a fehérvári együttes, aminek meg is lett az eredménye, hiszen két percen belül kétszer is eredményesek voltak José Gomes fiai. Zé Luis előbb fejjel, majd lábbal talált a hazai kapuba.

Fotó: MTI

A hátralévő időben nem igazán tudott kibontakozni az UTE, s bár Kabát a hajrában szépíteni tudott, egyenlítésre már nem futotta a fővárosiaknak.

Vereségével továbbra is a 11. helyen áll az Újpest, míg a Videoton, ha ideigelenesen is, de visszavette harmadik helyét a Haladástól.

Eredmény – OTP Bank Liga, 25. forduló

Újpest FV-Videoton 1-2 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion, 2100 néző, v.: Erdős

Újpest:
Dmitrovic – Nagy, Heris, Litauszki, Ngawa – Suljic, Vasiljevic, Kosovic (Kabát, 57.), Stankovic (Zamostny, 76.), Balogh B. – Lázár (Simon, 57.)

Videoton: Calatayud – Brachi, Vinícius, Juhász, Stopira – Álvarez (Nildo, 87.), Sándor, Vítor Gomes, Haraszti (Paraiba, 82.) – Nikolics, Zé Luis (Kovács, 76.)

gólszerző: Kabát (81.), illetve Zé Luis (58., 60.)

sárga lap: Nagy (69.), illetve Brachi (62.), Álvarez (71.), Sándor (90.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik