Foci

Eladja Albertet a Fradi

2007. december 21. óta Albert Flórián nevét viseli az Üllői úti pálya.Lapinformációk szerint az újonnan épülő stadionon már nem a Fradi ikon, az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó neve díszeleg majd. Eladják szponzornak.

fourforurtwo.hu információ szerint a Ferencváros vezetői eladták, vagy legalábbis tervezik az értékesítését az augusztusban átadandó új arénának.

A lap egyrészt arra alapozza mindezt, hogy a klub valamennyi eddigi sajtómegjelenésben, és kiadványban új FTC Stadionról beszél. Az Alaprajz című folyóirat 10 oldalas dokumentációjában sem szerepel Albert Flórián neve, sőt, az itt fellelhető tervek szerint az FTC felírat is lekerült az épületről, de az építő Market Építő Zrt. weblapján is Ferencváros Labdarúgó Stadion néven szerepel az épület.

A Fradi időközben Albert Flóriánról nevezte el a Népligeti edzőközpontját, és valljuk meg, nem valószínű, hogy egymástól légvonalban cc. 1000 méterre lévő két létesítményt is egyazon személy nevét viselje.

A lap saját információira hivatkozva úgy tudja, hogy a főváros legújabb és legmodernebb sportlétesítménye egy pénzügyi befektető nevét viselheti majd, és reklám célokat szolgál.

Mondjuk ebben sincsen semmi új, hiszen a világban sportágtól függetlenül a nagy arénák számos helyen szolgálnak hirdetési, márkaépítési célokat – hogy ne menjünk messzire, ott van mindjárt a Bayern München stadionja, az Allianz Arena.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik