Foci

Casillast tárt karokkal várják Londonban

Iker Casillas (iker casillas, )
Iker Casillas (iker casillas, )

Az Arsenal a hírek szerint a nyáron lecsapna a bajnokságban csak kispadozó hálóőrre.

A legolvasottabb brit bulvárlap, a The Sun arról ír, hogy az Arsenal kiszemelte magának Iker Casillast, a Real Madrid labdarúgócsapatának világ- és Európa-bajnok kapusát. Ezt nem más, mint az Ágyúsok spanyol középpályása, Santi Cazorla kotyogta ki, aki saját elmondása szerint már győzködte erről honfitársát – korábban a spanyol sajtó is megszellőztette mindezt.

A 32 esztendős hálóőr ugyan a Bajnokok Ligájában és a kupameccseken rendre a kezdőben jut szóhoz, a bajnokságban Carlo Ancelotti, a spanyol együttes olasz vezetőedzője inkább Diego Lopeznek szavaz bizalmat. Nem csoda, hogy egyre inkább téma Casillas jövője a madridiaknál, de a helyzetéről a múlt héten nyilatkozó kapus azt mondta, ezen egyelőre nem gondolkodik és nem is szeretne róla beszélni.


Iker Casillas szerdán, Dortmundban is védett
Fotó: Europress Fotóügynökség

Casillas eddig összesen 672 alkalommal őrizte a Real Madrid hálóját karrierje során, a saját nevelésű játékos a többi közt öt bajnoki címet és két Bajnokok Ligája-trófeát nyert az együttessel. Pályafutása során még egyszer sem fordult elő vele, hogy egy szezonban ne védjen legalább 40 mérkőzésen.

Idén 18-nál jár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik