Foci

A hajrában csikarta ki a győzelmet az U19-es válogatott

labdarúgás (labdarúgás, )
labdarúgás (labdarúgás, )

U19-es labdarúgó-válogatottunk 1-0-ra győzte le Ciprust a hazai pályán zajló felkészülési mérkőzésen.

A mieink nagy elánnal vetették bele magukat a találkozóba, már az első fél órában többször is megszerezhettük volna a vezetést, a szünetig azonban mégsem esett gól.

A második játékrészre nem sokat változott a játék képe, a hajráig azonban nem sikerült a ciprusiak kapujába találni. Két perccel a rendes játékidő vége előtt jött az áttörés, Berecz Zsombor beadására Mervó Bence érkezett remekül, s öt méterről a kapuba helyezett.

Fotó: mlsz.hu

A két csapat csütörtökön 17 órától ismét megmérkőzik egymással Telkiben.

“Agresszív, kemény futballt játszottak a ciprusiak, és ennek bizony nem volt könnyű megtalálni az ellenszerét” – mondta a meccs után az mlsz.hu-nak Mészöly Géza. “Túlságosan görcsösek voltunk támadásban, nem voltunk kellően türelmesek, és ezúttal a frissesség is hiányzott a csapatból. Mindenképpen pozitívum, hogy ismét bizonyítottuk, ez egy győztes mentalitású társaság, és még ha nem is megy igazán a játék, meg tudjuk nyerni a meccseinket. Végig azt éreztem a kispadon, hogy meglesz a győzelem, és a végén góllá is érett a fölényünk. Bízom benne, hogy csütörtökön játékban, kreativitásban sikerül javítanunk, és ez eredményesebb játékkal is párosul majd.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik