Foci

A Videoton egyre mélyebbre süllyed

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában a Kecskemét hazai pályán 3-1-re nyert a Videoton ellen.

A fehérvári alakulat a bajnokságban legutóbbi öt meccséből mindössze egyet nyert meg, így a bajnoki aranyról szövögetett álmaik szerte foszlottak. Azóta pedig egyre gyengébb teljesítménnyel rukkol elő a Vidi.

Pedig ezúttal a Kecskemét otthonában jól kezdtek, több veszélyes támadást is vezettek, de az előnyt mégis a hazaiak szerezték meg a 43. percben.

Fotó: MTI

Ekkor egy szöglet után Szolnoki a gólvonalról mentett, de a kipattanót Eninful a kapuba helyezte (1-0).

A szünet után bármennyi próbálkozott az egyenlítéssel a vendég együttes, gólt ismét a KTE szerzett: a 63. percben Bebeto cselezte ki Calatayudot, majd az üresen tátongó kapuba passzolt (2-0).

Alig telt el pár perc, szépített a Videoton Nikolic révén,de amikor már izgalmassá vált volna a meccs,Szécsi egyedül vezette kapura a labdát, és eldöntötte a három pont sorsát (3-1).

A Vidi így maradt a harmadik, de a Haladás, a Ferencváros és a Diósgyőr is csak két pontra van Jose Gomes csapatától.

Eredmény – OTP Bank Liga, 23. forduló

Kecskeméti TE – Videoton FC 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Eninful (43.), Bebeto (63.), Szécsi (89.) illetve Nikolic (65.)
Sárga lap: Eninful (74.), Bebeto (74.), illetve Juhász (80.), Dos Santos (90.), Caneira (90.)  

KTE-Phoenix-Mecano: Poleksic – Póti, Karan, Varga, Forró – Eninful, Vukasovic – Szécsi, Savic (Patvaros, 80.), Gréczi (Pekár, 71.) – Balázs (Bebeto, 56.)    

Videoton FC: Calatayud – Szolnoki, Vinicius, Juhász, Stopira – Sándor, Caneira – Haraszti (Kleinheisler, 84.), Kovács I. (Zé Luis, 59.), Alvarez (Oliveira, 59.) – Nikolic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik