Foci

Góltalanság Pécsen és Kaposváron is

pécsi stadion, pmfc stadion (pécsi stadion, pmfc stadion)
pécsi stadion, pmfc stadion (pécsi stadion, pmfc stadion)

0-0-s döntetlennel végződött a Pécs-Kecskemét és a Kaposvár-Paks találkozó is az OTP Bank Liga 22. fordulójában.

A pécsi alakulat remekül muzsikál eddig tavasszal, s most a felemás játékot mutató Kecskemétet látták vendégül. Az első félidőben többször is veszélyeztette a vendég kaput a hazai csapat, ám a lila-fehér védők rendre tisztáztak, s a lesreállítási takikájuk is megállt a helyén.

A szünet után egy teljesen más felfogásu KTE érkezett a pályára, az első tíz percben többször is veszélyt teremtettek a pécsi kapu előtt, gól azonban nem született.

A hátralévő időben visszavett a tempóból mindkét együttes, igazi ziccert nem is láthatott a publikum, s gól sem született a találkozón.

Eredmény – OTP Bank Liga, 22. forduló

PMFC-Matias – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 0-0
Pécs, 1300 néző, v: Vad II

Pécs: Gőcze – Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl – Márkvárt, Horváth A., Koller (Bailo, 79.), Kővári (Rácz, 89.), Szatmári – Wittrédi (Pölöskey P., 61.)

Kecskemét: Poleksic – Póti, Kara n, Varga R., Forró – Gréczi, Eninful, Savic (Nagy P., 63.), Vukasovic, Bebeto (Szécsi, 39.) – Pavicevic (Balázs Zs., a szünetben)

sárga lap: Nagy J. (89.), illetve Karan (30.), Eninful (62.), Balázs Zs. (90.)

Nem esett gól a pécsi stadionban
Fotó: MTI

Kaposváron sem volt más a helyzet, bár itt már az első játékrész is haloványabbra sikerült, mint az ezzel egy időben zajló bajnokin.

Mindkét együttes csak távoli lövésekkel próbálkozott az első játékrészben, s bár a paksiak mezőnyfölényben futballoztak, igazán nagy bravúrt nem kellett bemutatnia Antalnak.

A második 45 perc elején Simon kétszer is bevehette volna a hazai kaput, ám mindkét helyzetét elpuskázta. Később még akadtak lehetőségei a Paksnak, gól azonban nem született, osztozkodtak a pontokon a csapatok.

Eredmény – OTP Bank Liga, 22. forduló

Kaposvári Rákóczi-MVM Paks 0-0
Kaposvár, 1500 néző, v.: Fábián

Kaposvári Rákóczi: Antal B. – Okuka, Lebbihi (Diallo, 71.), Mbemba, Mulemo – Murai (Jammeh, 55.), Coroian, Balázs B., Kovács O. (Florean, 37.), Firtulescu – Kink

MVM Paks: Molnár P. – Heffler T., Fiola, Horváth G., Szabó J. – Bartha, Windecker, Tóth B., Kecskés (Bori, 60.), Délczeg (Könyves, 63.) – Simon A. (Báló, 84.)

sárga lap: Firtulescu (16.), Coroian (49.), Okuka (80.), Florean (90.), illetve Délczeg (48.), Szabó J. (67.), Fiola (74.), Tóth B. (77.), Könyves (79.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik