Foci

Elüldöznék a United edzőjét

A Manchester United-szurkolók egy csoportja 840 fontot (310 ezer forint) fizetett azért, hogy az Aston Villa ellen egy kisrepülő az Old Trafford felett körözzön a nyáron érkezett vezetőedző, David Moyes menesztését követelő felirattal.

Közvetlenül a kezdés előtt az lesz olvasható az aréna felett, hogy “Alkalmatlan; Moyes takarodj!” (Wrong One; Moyes out). A szöveg arra a molinóra is utal, amelyet az edző kinevezése óta minden találkozón kiraknak a stadionban: ezen kiválasztottnak (The Chosen One) nevezik az új trénert, mivel közel 27 év után ő vette át a Manchester United irányítását az együttessel sikert sikerre halmozó, nyáron visszavonult Sir Alex Fergusontól.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A Vörös ördögök kiábrándítóan szerepelnek a mostani idényben, még az is kétséges, hogy a következő szezonban indulhatnak-e az Európa Ligában. A Bajnokok Ligája-részvételre kevés az esélyük, mivel a Premier League-ben csupán a hetedik pozíciót foglalják el, hátrányuk 12 pont a BL-selejtezőt érő negyedik helyen álló Arsenal mögött.

A BL-ben jelenleg negyeddöntős a gárda, de a címvédő és sokkal esélyesebbnek tartott Bayern Münchennel találkozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik