Foci

A bajnoki cím a cél Liverpoolban

luis suarez, liverpool (luis suarez, liverpool)
luis suarez, liverpool (luis suarez, liverpool)

Brendan Rodgers, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint csapatának jó esélye van a bajnoki cím megszerzésére, ugyanakkor még sok munkára van szükség.

“Régóta nem nyertünk bajnokságot, talán nem ebben az évben fogunk, de kétségem sincs afelől, hogy a legjobb úton haladunk” – nyilatkozta a 41 éves tréner, aki 2012 óta irányítja a liverpooli együttest.

A Vörösök legutóbbi hat mérkőzésüket megnyerték a pontvadászatban, ráadásul ezeken a találkozókon 24 gólt szereztek, összességében pedig 82 alkalommal találtak az ellenfelek kapujába, ez toronymagasan a legtöbb a Premier League mostani idényében. A gárda szombaton a Cardiff City vendégeként gólzáporos mérkőzésen diadalmaskodott 6-3-ra.

Fotó: Europress fotóügynökség

“Közel sem volt tökéletes a játékunk szombaton, még pokoli nehéz út áll előttünk ahhoz, hogy ott járjunk, ahol én szeretném” – mondta a szakember, aki szerint leginkább azon kell dolgoznia a csapatnak, hogy kevesebb gólt kapjon.

A Liverpool a listavezető Chelsea-től négy ponttal lemaradva a második helyen áll a Premier League-ben, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a londoniak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik