Foci

“Fejbe lőtték” a riporternőt

"ÜDVÖZÖLJÜK JESSICA KASTROP HONLAPJÁN - A NŐ, AKIT FEJBE LŐTTEK  LABDÁVAL  ...!" Lassan három éve ezzel a szöveggel mutatja be magát a német SKY televízió csini szőke riporternője, akit a hétvégén, pálya széli bejelentkezései során immár negyedszer is kupán találták egy futball-labdával.

Történt, hogy a szombati Leverkusen – Hoffenheim (2-3) Bundesliga meccs előtti bemelegítésnél a hazaiak játékosa Philipp Wollscheid elvétett egy ívelést, amely pont a pálya mellől bejelentkező riporternőt találta fejbe. A felvételen jól látszik, hogy a hölgytől egyből bocsánatot kért a „tettes”.

A jó Jessicát utoljára szűk három éve az akkoriban a Stuttgartban futballozó holland válogatott Khalid Boulahrouz lőtte hasonlóképp fejbe.

A 2010 augusztusi eset utáni hétvégén a szőke szépség egy rögbi fejfedőben jelentkezett be. Nem csoda, hiszen az volt az akkor 36 éves riporternő harmadik ilyen esete – egyszer kórházba is kellett vinni.

Azt nem tudjuk, hogy a mostani fejlövés után kér és kap-e már végre a televíziós társaságtól veszélyességi pótlékot, de meglehet, rendszeresítenie kellene a védőfelszerelést. Szerintünk ugyanis utaznak már a srácok a csinos Jessicára…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik