Foci

Gálameccs Genovában

genoa-sampdoria (genoa, sampdoria, )
genoa-sampdoria (genoa, sampdoria, )

A Sampdoria esélyt sem adott a Veronanak, és sima 5-0-s győzelemmel küldték haza Luca Toniékat a Serie A 29. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A hazai drukkerek biztosan nem bánták meg, hogy jegyet váltottak kedvenceik meccsére, hiszen már a 3. perben örülhettek Sansone vezető góljának.

Ekkor még ők sem tudták, hogy ilyen súlyos verést mérnek a Veronára, de a 23. percben már elhihették, hogy eldőlt a három pont sorsa Renan megpattanó góljával.

Fotó: Europress fotóügynökség

A kékek nem ültek rá a kétgólos előnyükre, amit még az első félidőben háromra növeltek. Egy becenterezés után Soriano a védővel a nyakán is be tudta rúgni a labdát, így végleg padlóra küldte a Veronát.

A második játékrészben már csak az volt a kérdés, hogy mekkora lesz a két gárda közötti különbség. Soriano hamar választ adott a kérdésre, hiszen az első félidőhöz hasonlóan, itt is a 3. percben köszönt be a hazai csapat.

Egy óra játék után végül kialakult a végeredmény Palombo szabadrúgásgóljával. Az utolsó harminc percben még változhatott volna az eredmény, de egyik gárda sem akart, illetve tudott már újra betalálni, így maradt az 5-0-s eredmény.

Eredmények – Serie A, 29. forduló

Bologna-Cagliari 1-0 (0-0)
Internazionale-Atalanta 1-2 (1-1)
Sampdoria-Verona 5-0 (3-0)
Udinese-Sassuolo 1-0 (1-0)
Parma-Genoa 1-1 (1-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik