Foci

Rudolf duplájával nyert a Győr

rudolf gergely (rudolf gergely, )
rudolf gergely (rudolf gergely, )

A bajnok Győr a Paks otthonában nyert 2-1-re az OTP Bank Liga 21. fordulójában.

A zöld-fehér összecsapáson a két tréner korábbi együttesei ellen vezette pályára csapatát, hiszen Horváth Ferenc épp Paksról igazolt a címvédőhöz, míg Csertői Aurél korábban edzette az ETO-t.

A paksiak legutóbb szeptemberben nyertek bajnokit, így komoly teher nyomta a vállukat, a Győr pedig a bajnoki aranyra hajt, bár komoly a hátrányuk az éllovas Debrecen mögött.

Fotó: MTI

A meccset a hazaiak kezdték jobban, hiszen a 9. percben eltalálták a kapufát, de nem sokkal később Éger hibáját kihasználva Rudolf a jobb sarokba lőtt.

A hazaiak összekapták magukat, így a 20. percben egalizálni tudtak: Szabó beadását Bartha fejelte a kapuba (1-1).

A szünet előtt azonban megint a vendégek szereztek vezetést, ismét Rudolf révén, így 2-1-es győri vezetéssel vonultak a felek az öltözőbe.

A második etapban hiába küzdöttek a felek, nem tudtak újabb gólt szerezni, így végül az ETO begyűjtötte a három pontot, és egy pontra megközelítette a második Videotont.

Eredmény – OTP Bank Liga, 21. forduló

MVM Paks – Győri ETO FC 1-2 (1-2)
Gólszerzők: Bartha (20.) illetve Rudolf (12., 26.)

Paks: Molnár P. – Heffler, Éger, Horváth G., Szabó J. – Kecskés (Bori, 58.), Fiola – Bartha, Tóth B. (Kiss. T., 74.), Lázok (Könyves, 58.)- Délczeg

Győr: Kamenár – Svec, Lipták, Lang, Dinjar – Kamber, Pátkai – Kalmár (Kronaveter, a szünetben), Strestík (Dudás, 62.), Varga R. (Andric, 77.) – Rudolf

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik