Foci

Suárez: “Egy ördög vagyok a pályán”

Luis Suarez (luis suarez, )
Luis Suarez (luis suarez, )

Luis Suárez, a Premier League-ben szereplő Liverpool csatára saját hozzáállását jellemezte saját a pályán és azon kívül, illetve elmondta véleményét az egyik korábbi igencsak megosztó kezezésével kapcsolatban.

A Liverpool 27 esztendős uruguayi csatára meglehetősen megosztó személyiség. Amikor éppen nem a játékra összpontosít képes egészen furcsa, érthetetlen megmozdulásokra elég csak a tavalyi Ivanovic elleni harapására gondolni.

Ugyanakkor amikor a játékra összpontosít, akkor látszik igazán mennyire különleges tehetség. Idén a Premier League-ben 24 meccsen 25 gólt szerzett emellett 10 gólpasszt adott és talán úgy néz ki elkezdett megkomolyodni, vagy legalábbis visszavett a korábbi „ámokfutásaiból”.

A Eurosport Eurogoals című műsorában így nyilatkozott:

„A mostani életem egyik legjobb szezonja. Keményen dolgozom a Liverpoolnál és remélem a világbajnokságon is sikeres leszek. Uruguaynak ez nagyon fontos, alig várom Brazíliát.”

Fotó: Europress fotóügynökség

A Liverpool várhatóan harcban lesz a szezon végéig a bajnoki címért, ezzel kapcsolatban a 77-szeres válogatott a következőket mondta:

„Ez egy nagyszerű klub de egy ideje nem szerepelt a Bajnokok Ligájában, így bejutni álom lenne számunkra. Idén van esélyünk, és mások szerint felejthetetlen élmény az Anfielden játszani a BL-ben.”

Suárez kezezése a dél-afrikai vb-n igencsak elhíresült, de több más szabálytalansága is mutatja, hogy a pályán mindig óriási tűzzel játszik egy „ördög a pályán”.

„Úgy gondolom segítettem a csapatomon azzal, hogy megfogtam a labdát. Nem bántottam senkit, a bíró pedig kiállított és büntetőt ítélt ellenünk. A pályán kívül inkább vagyok angyal mintsem ördög, de a pályán mindent a klubért. Otthon a családommal teljesen más ember vagyok” – fejezte be Suárez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik