Foci

Döntetlen a tizenegyesgólok meccsén

budapest honvéd-kecskemét (budapest honvéd-kecskemét)
budapest honvéd-kecskemét (budapest honvéd-kecskemét)

Az OTP Bank Liga 20. fordulójának zárómeccsén igazságos 1-1-es döntetlen született.

Kapcsolódó cikkek

A Budapest Honvéd az Újpest és a Puskás Akadémia elleni győzelmeket követően várhatta a paksiak elleni találkozót, akiknek nem áll túl jól a szénájuk, hisz a bentmaradásért teper a csapat.

A vártnál talán kicsit jobb iramban zajlott a mérkőzés, mindkét kapusnak akadt védeni valója, gól azonban nem született egészen a 41. percig, amikor Délczeg váltotta gólra a játékvezető által megítélt büntetőt.

A második játékrész elején a házigazda is rögtön kapott egy tizenegyest, amit Daud értékesített, ezzel kiegyenlítve az állást. A talkálkozó hátralévő részében inkább a Honvéd irányított, az áhított győztes gólt azonban nem sikerült a vendég kapuba gyötörniük, így pontosztozkodás lett a vége.

Eredmény – OTP Bank Liga, 20. forduló

Budapest Honvéd-MVM Paks 1-1 (0-1)
Bozsik Stadion, 2000 néző, v.: Németh Á.

Budapest Honvéd: Kemenes – Baráth, Ignjatovic, Lovric, Alcibiade – Zivanovic (Nagy G., 90.), Hidi, Vécsei – Job (Prosser, 78.), Bonazzoli, Daud (Holender, 67.)

MVM Paks: Molnár P. – Heffler T., Fiola, Horváth G., Szabó J. – Bartha, Kecskés (Kiss T., 70.), Lázok (Báló, 78.), Windecker, Tóth B. – Délczeg (Simon A., 87.)

gólszerzők: Daud (52., 11-esből), illetve Délczeg (42., 11-esből)

sárga lap: Ignjatovic (40.), Lovric (46.), illetve Lázok (20.), Tóth B. (45.), Windecker (52.), Horváth G. (89.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik