Sport

Legyőzték a Videotont

A vendég Győri ETO egy góllal legyőzte a második félidőben tíz emberrel játszó Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának zárómérkőzésén.

A találkozó elején a Videoton lépett fel támadólag, a vendégek kontrákból próbáltak veszélyt teremteni. A csapatok csak helyzetekig jutottak egészen a félidő utolsó percéig, amikor a győri Varga Roland kapufát lőtt, majd a kipattanó labdára érkező Pátkait Vinicius buktatta a tizenhatoson belül. A játékvezető a brazil légióst kiállította, és büntetőt ítélt, Rudolf tizenegyesét azonban Calatayud kivédte.

A második félidőben – emberelőnye birtokában – a Győr ragadta magához a kezdeményezést, és Martinez fejesgóljával megszerezte a vezetést. Mint később kiderült, ez a találat eldöntötte a három pont sorsát. A harmadik Győr győzelmével egy pontra megközelítette a második helyezett Videotont.

A dühös hazai szurkolók a mérkőzés végén különböző rigmusokkal adták José Gomes vezetőedző tudtára, hogy távozását kívánják. A Videoton november 18. óta nem nyert bajnoki mérkőzést, akkor a Mezőkövesdet verte meg 1-0-ra.
OTP Bank Liga, 20. forduló: Videoton FC – Győri ETO FC 0-1 (0-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik