Foci

Elege lett a Milan-drukkereknek

ac milan szurkolók (ac milan szurkolók)
ac milan szurkolók (ac milan szurkolók)

Az AC Milan idei szereplését egy szóval lehetne jellemezni, ami nem más, mint a tragédia. A legkitartóbb szurkolóknál most jött el az a pont, amikor már végleg elszakadt a cérna, így tüntetni fognak a Parma elleni mérkőzés előtt.


Besokalltak a szurkolók
Fotó: Europress Fotóügynökség

A piros-feketék jelenleg a klub történetéhez méltatlan 10. helyen állnak, és az eddigi 27 lejátszott bajnokiból csak kilencet tudtak megnyerni. A rossonérik nem csak a bajnokságnak mondhatnak búcsút, hanem a Coppa Italianak és Bajnokok Ligájának is, hiszen előbbiből az Udinese, utóbbiból pedig az Atlético Madrid ejtette ki őket.

A Milan kerete semmivel sem rosszabb a többi élcsapatéhoz képest, de a győzelmek így sem jönnek. A Curva Sud szurkolói csoportnak most lett elege a túlfizetett játékosok kritikán aluli teljesítményéből és Adriano Galliani klub élén való munkásságából. Az ultrák így bejelentették, hogy a Parma elleni bajnoki előtt tüntetni fognak, hogy végre véget érjen szeretett csapatuk drámai szereplése.

Kakáékra pokolian nehéz mérkőzés vár vasárnap, ugyanis azt a Parmát fogadják, akik az utolsó hét Serie A meccsükön veretlenül hagyták el a pályát, sőt az előző egymás elleni összecsapásukból is sárga-kékek kerültek ki győztesen.

Az biztos, hogy lesz miért hajtani Seedorf tanítványainak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik