Foci

Világtalan bíró vezette a Barca-meccset

Össznépi harag zúdult Stéphane Lannoy játékvezetőre Angliában. Mit mondjunk, tényleg gyatrán vezette a Barca-City meccset.

A szerdán továbbjutott FC Barcelona kispadján ülő Gerardo papa Martino elégedett volt a látottakkal. “Egy nagyon erős ellenfelet búcsúztattunk 4-1-es összesítéssel, ha így játszunk, akkor bármelyik csapattal felvesszük a versenyt. Megszenvedtünk a sikerért, de ilyen a BL, a továbbjutás pedig nagy lökést adhat nekünk a folytatáshoz” – összegzett a Barca edzője

Lionel Messi – aki egy kapufát is rúgott – hozzátette, nem forgott veszélyben a továbbjutásuk, és néhány fiaskó után ismét úgy játszottak, ahogy a szurkolóik szeretik.

A City chilei mesterének, Manuel Pellegrininek a lelátóról kellett végignéznie a mérkőzést, mivel az első meccs után keményen bírálta a játékvezetőt. Hogy a visszavágó után mit gondolt a játékvezetésről azt eddig nem osztotta meg, de tippünk szerint nyilvánvalóan talál kivetnivalót. A spori indokolatlanul állította ki Pablo Zabaletát és nem adott büntetőt amikor Edin Dzekót egyszerűen hátulról ledarálta Gerard Piqué.

Ha innen nézzük már egészen más a “leányzó fekvése”…

A francia Stéphane Lannoy játékvezető munkásságát a számtalan negatív, elmarasztaló kritika mellett a BBC sportrovata minősítette a legfrappánsabban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik