Foci

Hosszabbított a Haladás alapembere

labdarúgás, foci (labdarúgás, foci)
labdarúgás, foci (labdarúgás, foci)

A Veszprémből tavaly nyáron igazolt, a válogatott bő keretébe is meghívott bal oldali védő, Predrag Bosnjak egy évvel, 2016. június 30-ig meghosszabbította szerződését az OTP Bank Ligában szereplő Haladásnál.

A 28 esztendős, kettős, szerb-magyar állampolgár Predrag Bosnjak a 18 bajnokin 15-ször volt kezdő, kétszer csereként lépett pályára, egyszer pedig nem állt be.

Fotó: haladas.hu

Bosnjak teljesítménye felkeltette Pintér Attila szövetségi kapitány figyelmét is, valamennyi válogatott összetartásra meghívta, ám a finnek elleni felkészülési-mérkőzésen nem volt a keret tagja.

“A vezetők kezdeményezték, hogy hosszabbítsunk, én pedig nem sokat gondolkodtam rajta, örömmel írtam alá még egy évet” – nyilatkozott Bosnjak. – “Magyarországról télen érdeklődtek irántam, de aztán elhalt az ügy. Ami a válogatottat illeti, nem vagyok csalódott amiatt, hogy kimaradtam a finnek elleni keretből, nincs ezzel probléma. Pozitívan állok a kérdéshez, biztos vagyok benne, ha jól teljesítek tavasszal, jó eredményeket érek el a Haladással, ismét felfigyel rám a szövetségi kapitány.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik