Foci

Egy fejes, ami hét meccses eltiltást ért

alan pardew (alan pardew)
alan pardew (alan pardew)

Alan Pardew a Newcastle United trénere a következő hét mérkőzésen nem ülhet le a csapat kispadjára, ugyanis az angol szövetség eltiltotta, amiért lefejelte a Hull City egyik játékosát.

Március elseje szép nap volt a Newcastle drukkereknek és a játékosoknak egyaránt, hiszen idegenbe verték 4-1-re a Hull City csapatát. A mérkőzés utózöngéje azonban nem a magabiztos győzelemtől volt hangos, hanem a csapat edzőjének viselkedéstől.

Alan Pardewban gyorsan felment a pumpa, ugyanis a bedobáshoz siető David Meylerrel összetűzésbe került, aminek a végén lefejelte a játékost.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Ez edző már a mérkőzés után megbánta a tettét és bocsánatot kért, de így sem kerülhette el a Newcastle vezetőinek 100 ezer fontos – 37 millió forint – büntetését.

Kedden tovább súlyosbodott Pardew megrovása, hiszen az FA hét meccses eltiltással és további 60 ezer font befizetésével „ajándékozta” meg a fejelő menedzsert, amiből az első három mérkőzésen a stadionba se mehet be, a további négy találkozón pedig a kispadra nem ülhet le.

A Szarkák jelenleg a 8. helyen állnak a Premier League-ben és a következő mérkőzésükön a kiesés elől menekülő, egyben utolsó helyen álló Fulham otthonában vendégeskednek majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik