Foci

Mit sem ért az emberelőnnyel a Kaposvár

Újpest FC (újpest fc, )
Újpest FC (újpest fc, )

1-1-es döntetlennel ért véget az Újpest-Kaposvár találkozó az OTP Bank Liga 19. fordulójában. A vendégek több mint egy félidőn keresztül emberelőnyben futballoztak, ez nem látszott a játék képén.

Erősebben kezdték a mérkőzést a lila-fehérek, húsz perc után pedig meg is szerezték a vezetést egy egészen szerencsés találattal. Lázár érkezett a 16-oson belül a laposan érkező labdára, lövése azonban megpattant egy vendég védő lábán, így juthatott a hálóba.

Fotó: MTI

Nem sokáig örülhetett azonban az előnynek a házigazda, a kaposváriak öt perccel később Kink találatával egalizált. A félidő hajrájában Ngawa megkapta második sárgáját, így tíz emberre fogyatkozott az UTE.

A második játékrész közel sem úgy alakult, mint amire számítani lehetett. A vendégek abszolút nem tudtak mit kezdeni az emberelőnnyel, az Újpest így is többet támadott, több gól azonban nem született, osztozkodtak a pontokon a felek.

Eredmény – OTP Bank Liga, 19. forduló

Szusza Ferenc Stadion, 2000 néző, v.: Iványi

Újpest-Kaposvári Rákóczi 1-1 (1-1)

Újpest: Dmitrovic – Ngawa, Litauszki, Heris, Nagy J. – Balogh B., Stanisavljevic (Proesmans, 82.), Vasiljevic – Kabát – Lázár B. (Sankovic, a szünetben), Tshibuabua (E. Sidibe, 92.)

Kaposvár: Jahic – Kovács O., Lebbihi, Mbemba – Thian (Murai, 62.) – Kink (Jammeh, 68.), Coroian, Balázs B., Firtulescu (Bőle, 77.), Mulemo – Florean

Gólszerzők: Lázár (20.) illetve Kink (26.)

Sárga lap: Ngawa (18.), Stanisavljevic (59.), Sankovic (60.) illetve Mulemo (43.), Lebbihi (62.), Florean (66.), Kovács O. (87.)

Piros lap: Ngawa (42.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik