Foci

Ezért nem lehet a helyszínen jegyet venni az örökrangadóra

labdarúgás, foci (labdarúgás, foci)
labdarúgás, foci (labdarúgás, foci)

A rendőrség döntése miatt lehet kizárólag elővételben jegyet váltani a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati MTK-Ferencváros mérkőzésére a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) pénteki tájékoztatása szerint.

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője azt mondta: a hatóság előzetesen felmérte a helyszínt és a körülményeket, s ezután határozott úgy, hogy a Hidegkuti Stadionban szombaton már ne áruljanak belépőket.

“A mostani adatok alapján jól fogynak a jegyek, elképzelhető, hogy telt ház lesz, az interneten ráadásul a készlet erejéig még a mérkőzés napján is meg lehet vásárolni a belépőket” – nyilatkozta Sipos Jenő, aki hangsúlyozta, az MLSZ arra kéri a szurkolókat, hogy csak akkor menjenek ki a Hidegkuti Stadionba, ha rendelkeznek érvényes jeggyel, a helyszínen ugyanis már semmilyen módon nem juthatnak belépőhöz.

A jegyeket az interneten keresztül a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban lehet megvásárolni.

Az MTK szurkolói személyesen pénteken 14 és 18 óra között a Hidegkuti Stadion irodájában válthatják meg jegyeiket. A ferencvárosi drukkerek az Elővételi Jegyiroda és Regisztrációs Központban (Üllői út 102.) vásárolhatnak belépőket, pénteken 18 óráig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik