Foci

Pintér nekiment az MTV riporterének

Keveseknek adatik meg, hogy ott legyenek egy-egy válogatott mérkőzést követő sajtótájékoztatón, ahol rendre történnek érdekes dolgok. Most sem volt másképp.

Az újságírók rendkívül korrekten, visszafogottan fogalmaztak a vereséget hozó szerdai Magyarország-Finnország (1-2) barátságos mérkőzést követő sajtótájékoztatón. Mondhatni helyén kezelték az estét, türelmet adtak a debütáló kapitánynak, a formálódó csapatnak.

Kizárólag szakmai kérdések hangzottak el, amikre Pintér Attila korrekt választ adott. Mohay Bence az MTV riportere a sokadik jelentkező volt a sorban, amikor szót kapott és feltette kérdését:

Mohay Bence nem egy kötekedő típus, most sem volt az
Fotó: MTI

– A hibák kijavítása biztosan a következő hónapok feladata, de mi lesz most rögtön az első dolog a meccs után, amit mondani fog a játékosoknak? Lesz-e dicséret vagy lesz-e leszúrás? Egy debütáló kapitány hogyan értékel rögtön a meccs után, rögtön az öltözőben?” – kérdezte a Telesport kimondottan tehetséges riportere.

Negatív kérdések! Ha egy csapat kikap, csak a negatív kérdések jönnek. Mert ez negatív kérdés ne haragudjon! – csattant fel az addig higgadtan értékelő kapitány.

Nem annak szántam…!

– “De, de! Mit lehetne mondani, mindent elmondtam, hogy hogy értékeltem! Ugyanezt elmondtam a játékosoknak is! Megpróbáltak mindent megtenni a győzelemért. Megpróbáltak olyan dolgokat megcsinálni, amit lehet, idáig nem is kértek tőlük. Elmondtam, hogy ilyen hibákat, amiket vétettünk nem szabad csinálni. De ez így normális dolog, azt gondolom. De itt már mindjárt jönnek a megbünteti, letolja őket! Mind negatív! Mind negatív irányba visz mindenféle gondolkodást! Lehet mosolyogni….” – zárta a kapitány a mondandóját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik