Foci

Korábbi játékosa szólt be Mourinhónak

A Liverpool hátvédje, Glen Johnson elmondta, hogy miért is tartja a játékosokhoz jobban értő edzőnek Brendan Rodgerst, mint a Chelsea-t irányító José Mourinhót.

A korábbi West Ham-nevelés megfordult a Chelsea-ben is, ám 2007-ben a Portsmouth-ba igazolt, nem sokkal azelőtt, hogy véget ért volna Mourinho első időszaka a „Kékeknél”. A jelenleg a Liverpoolnál szereplő védő elmondta, hogy akkor vesztette el a bizalmát José Mourinhóban, amikor kirakta a csapatból a Barca elleni BL meccs előtt, még a 2006-2007-es idényben.

Fotó: Europress Fotóügynökség

“Nehéz volt Josénál játszanom, mert többször mondta, hogy megérdemlem, hogy játsszak a következő meccsen is. Én lettem a meccs embere, így nem tudott kirakni a kezdőből, és legközelebb is ugyanezt mondta. Aztán következett a Barca elleni találkozó. Emlékszem, mondtam az ügynökömnek, hogy nem fog játszatni, és így is lett” – mondta Johnson.

„Nem játszatott, és attól a pillanattól kezdve elvesztettem a hitem benne. Arra gondoltam, ezek után mégis hogy tiszteljem őt? Elég volt. Brendan nem tenné ezt. Megmondja, ha elég jó vagy, és játszani fogsz a nagy meccseken. Szóval Brendan mindenképpen jobban ért a játékosai irányításához.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik