Foci

Eldőlt: Vidic Milánóba megy

Hivatalos: Nemanja Vidic, a Manchester United csapatkapitánya a következő szezontól Olaszországban, az Internazionalénál folytatja futballpályafutását.

Pletykálták már, mi is írtunk róla február elején, hogy Nemanja Vidic szezon végén otthagyja nyolc éve szolgált klubját, mert nem hosszabítanak vele. A hír hallatán azonnal bejelentkezett érte az Inter, de egyezség csak most született meg. A Manchester United 32 esztendős középső védőjének csapatváltását a klub honlapja szerdai cikkében kürtölte világgá.

“”Vidic egy világklasszis játékos. Nagyon boldog vagyok, hogy létrejött a megállapodás. Nemanja a világ egyik legjobb védője és az ő tulajdonságai, a nemzetközi rutinja és karizmája segítségünkre lesz a fiatalabb játékosainknak. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a Manchester United, Nemanja és menedzsere a professzionális magatartását és együttműködését a tárgyalások során. “” – lelkendezett az Inter honlapján Erick Thohir klubelnök.

Vidic 2006-ban mutatkozott be a Manchester Unitedben, amellyel öt bajnoki címet, három FA-kupát, öt Charity Shields diadalt és egy-egy Bajnokok Ligája-elsőséget és klubvilágbajnoki győzelmet ért el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik