Foci

Van Persie: “Ilyen csapatösszhanggal nehéz nyerni”

manchester united, van persie (manchester united, van persie)
manchester united, van persie (manchester united, van persie)

Robin van Persie a kedd esti Olympiakosz-Manchester United Bajnokok Ligája mérkőzés után csapattársait hibáztatta amiért azok csak akadályozták a görögök elleni vereség alkalmával.

David Moyesnak három hete lehet hátra

A holland csatár kulcspillanatban hibázott, lövése 2-0-s állásnál a keresztléc fölött hagyta el a játékteret. A mérkőzés után játékostársait okolta a vereségért és így fogalmazott:

„Meglehetősen nehéz úgy játszani, ha a saját csapattársaid rendre azon a területet vannak amit neked kéne bejátszanod. Ezért változtatni kellett a taktikámon, mert ők sajnos az én helyemen voltak.”

Elismerte ugyanakkor, hogy ritkán voltak veszélyesek a görög csapat kapujára.

„Egy kapura tartó lövésünk volt az egész meccs alatt ami elképesztően kevés. Mindenki csalódott.”

Fotó: Europress fotóügynökség

Csapatát ezzel együtt képesnek tartja arra hogy ebből a helyzetből felállva továbbjusson.

„Minden tsizteletem az Olympiakoszé, de még mindig lehetséges továbbjutnunk. Otthon képesnek kell lennünk 3-0-ra nyerni. Ez volt a legrosszabb játékunk, nagyon gyenge teljesítmény volt, így nem is érdemeltünk semmit. Jó formában érkeztünk, fejben is készen álltunk mégsem tudtuk megmutatni” – utalt a szombati Crystal Palace elleni győzelmükre.

„Azt gondolom két góllal nem voltunk rosszabbak, volt egy lövésünk amit blokkoltak de kevesebbet nyújtottunk a vártnál. Az egyetlen jó dolog ,hogy lesz egy második meccs is. Fáj a játékosoknak, tudják ,hogy teljesítettek de ez egy csapat amely nem változik. Összetartóak vagyunk.”

A visszavágón bizonyíthatnak. Csapatként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik