Foci

Az új Fradi-stadionba költözne a válogatott

Albert Stadion (albert stadion, )
Albert Stadion (albert stadion, )

A csakfoci.hu információi szerint a magyar labdarúgó-válogatott két Eb-selejtezőt is a Ferencváros arénájában vívna meg.

Kora őszre az FTC, májusra a Debrecen új, modern stadionja is elkészül, így hirtelen két olyan helyszín nő ki a földből, mely alkalmas a legmagasabban kvalifikált meccsek megrendezésére is.

A csakfoci.hu úgy tudja, épp ezért a válogatott a hazai Eb-selejtezőit már az Üllői úton játszaná. A nemzeti csapatnál azért is volt szükséges egy ilyen döntés meghozatala, mert a tervek szerint a Puskás Stadiont is felújítják 2018-ra.

Fotó: Facebook

Az MLSZ viszont szeretné, ha nemcsak a fővárosban lenne válogatott meccs, hanem akár Debrecenben is. Ha minden igaz, még a világbajnokság előtt két barátságos találkozó lesz a naptárban, így akár ezeket a Loki stadionjába vihetik, mint ahogy március 5-én a finneket Győrben fogadjuk.

A Ferencváros arénája azért is lehet jó választás, mivel 22 500 fő befogadására alkalmas, így a telt ház sem elképzelhetetlen az Eb-selejtezők során: szeptember 7-én az észak-íreket fogadjuk, majd november 14-én a finneket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik