Foci

Visszatérnek a debreceni ultrák a lelátókra

dvsc-teva(960x640)(1).jpg (dvsc, loki, debreceni vsc, strömsgodset, )
dvsc-teva(960x640)(1).jpg (dvsc, loki, debreceni vsc, strömsgodset, )

A Facebookon jelentették be a debreceni ultrák, hogy a tavaszi szezontól újra jelen lesznek a DVSC-TEVA mérkőzésein.

„A 2013/14 évi bajnokságban a debreceni ultrák tiltakoznak a legkitartóbban az MLSZ intézkedései ellen, így szinte az egész őszi szezonban távol maradtak a mérkőzésekről” – közölte Facebook-oldalán az Ultras Debrecen 1994 szurkolói csoport.

Fotó: MTI

Mint írják, a téli szünetben többször is egyeztettek a szurkolók a klubbal, arra a megállapításra jutottak, hogy a jelenlegi helyzet egyik félnek sem megfelelő. A drukkerek leginkább a szurkolói regisztráció mostani formájával voltak elégedetlenek, ezért az egész őszi szezonban “sztrájkoltak” a DVSC-TEVA meccsei alatt, és nem jártak ki a mérkőzésekre. A Loki Szurkolók Egyesülete (LOSZ) még egy tavaly novemberi közleményében úgy fogalmazott, “A szövetség fékevesztett – következetességet nyomokban sem mutató – büntetései; a jelenlegi formájában teljesen értelmetlen szurkolói regisztráció; az egyre csökkenő nézőszámokat hazugságokkal megmagyarázni próbáló MLSZpropaganda; a kritikát nem tűrő edzők, tulajdonosok kirohanásai a csapatok szurkolóival szemben; mind olyan problémák, amikre megoldást kell keresni”.

Bár, ahogy fogalmaznak, az általuk felvetett problémák továbbra is fennállnak, “a csapatnak szüksége van a szervezett szurkolói csoportok által keltett hangulatra, melyet a játékosok több nyilatkozatukban is kifejeztek” – írják. A szurkolók vezetői úgy határoztak, hogy a diósgyőri, március 2-án rendezett mérkőzésen a szurkolók visszatérnek a lelátóra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik