Foci

Három kiállítás és négy gól Parmában

Fiorentina (fiorentina, )
Fiorentina (fiorentina, )

A Fiorentina 2-2-es döntetlent ért el a Parma vendégeként a Serie A 25. fordulójában. A második játékrészben három játékost is az öltözőbe küldött a játékvezető.

Láttunk már barátságosabb, sportszerűbb mérkőzést is az olasz labdarúgás történetében. A két rivális az európai kupaszereplést érő helyekért küzd, így hát forrtak az indulatok a pályán.

Az első játékrész hajrájában a házigazda került előnybe, Cassano vette be a vendég kaput, ám nem sokáig tartott a parmai öröm, hisz Cuadrado még a szünet előtt egalizált.

Fotó: Europress fotóügynökség

A második félidő elején aztán újra a hazaiak vették át a kezdeményezést, Amauri az 51. percben büntetőből volt eredményes. Sokáig tartotta is a vezetést a Parma, ám nem bírták kihúzni a végéig, a Diakite kiállítása miatt ekkor már bő fél órája emberhátrányban focizó firenzeiek Fernandez góljával újra egyenlítettek öt minutummal a vége előtt.

A hosszabbítás legvégén a spori parmai részről Munarit, a vendégektől pedig Valerot küldte piros lappal pihenőre, de ez a játék képére már nem volt kihatással.

Eredmény – Serie A, 25. forduló

Parma-Fiorentina 2-2 (1-1)
Gólszerzők:
Cassano (39.), Amauri (51. – büntetőből) illetve Cuadrado (41.), Fernandez (85.)


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik