osasuna (osasuna, )
Foci

Átgázoltak az Atléticón, a Real egyre jobb helyzetben

A harmadik helyezett Atlético Madrid meglepetésre háromgólos vereséget szenvedett Pamplonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának utolsó vasárnapi mérkőzésén.

A Matracosok lendülete úgy tűnik, eddig tartott a bajnokságban, hiszen egész szezon során mindössze csak háromszor kaptak ki, de ebből kettőt februárban hoztak össze, így már a Barcelona és a Real Madrid is megelőzte a korábbi listavezetőt.

Ezúttal ráadásul a középmezőnyben tanyázó Osasuna mért rájuk komoly csapást úgy, hogy a találkozó már az első félidőben eldőlt: a 42. percre kialakult a 3-0-s végeredmény.

Fotó: Europress Fotóügynökség

A hazaiaknál CejudoArmenteros és Torres talált be, míg a vendégeknek meg kellett elégedniük azzal, hogy 13 lövésükből egy sem kötött ki a hálóban.

Vereségével az Atlético maradt a harmadik. A Barcelona azonos pontszámmal, de jobb gólkülönbséggel előzi meg őket, a Real Madrid pedig három ponttal.

Eredmény – Primera Division, 25. forduló

Osasuna – Atlético Madrid 3-0 (3-0)
Gólszerzők: Cejudo (6.), Armenteros (21.), Torres (42.)

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.