Foci

A Sociedadnak összejött az, amit a City eltervezett

real sociedad, messi (real sociedad, messi)
real sociedad, messi (real sociedad, messi)

A Barcelona 3-1-es vereséget szenvedett a Real Sociedad otthonában, így könnyen lehet, hogy a következő fordulót csak a harmadik helyről várhatják a katalánok.

Nem kérdés, hogy a hétközi Manchester City elleni BL-találkozó sokat kivett a Barcábűl, ezzel együtt Gerardo Martino fiai voltak az esélyesek a találkozót megelőzően.

A házigazda már a meccs elején nyomás alá helyezte a Barcelonát, s bár a vendégek többet birtokolták a a labdát, a Sociedadnak több kapuralövése volt. Ez a félidő felénél góllal is járt, Song öngóljával került előnybe a hazai csapat, azonban Messi pár perccel később egalizált, így döntetlenről várhatták a második játékrészt a csapatok.

Fotó: Europress fotóügynökség

A második 45 percben nem teketóriázott a vendéglátó, nyomás alá helyezték Fabregasék kapuját. A Sociedadnak sikerült másodjára is megszereznie a vezetést, sőt, öt perccel belül kettőt vágtak a hazaiak, amire ezt követően nem volt válasza a bajnoknak.

A vereséggel a Barca könnyen lehet, hogy a harmadik helyről várja a következő kört, miután a Real Madrid nyert, az Atlético Madridnak pedig még hátra van egy meccse.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik