Foci

Szombathelyen folytatja Hrepka

Pénteken, sajtótájékoztató keretén mutatták be a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának friss igazolását, Hrepka Ádámot.

Nemrég írtunk róla, hogy Ugrai Roland elkötelezte magát a Ferencvárosnál, így várható volt, hogy a szombathelyi együttesnek igazolnia kell csatárposztra. Már egy ideje tudni lehetett, hogy a Haladás érdeklődik Hrepka Ádám iránt és a támadó is nyitott volt a megkeresésre, a pénteki sajtótájékoztatón pedig be is jelentették az érkezését:

„Kipihenten, reményekkel teli érkezett Szombathelyre, sokat nem várunk tőle, “csupán” annyit, hogy minél többször rezegtesse meg a hálót. Emellett azt remélem, hogy mihamarabb beépül a csapatba, ami nem lesz nehéz, hiszen összetartó, jó mentalitású gárda a mienk, egy szintén jó mentalitású trénerrel. Egyelőre fél évre írt alá, lényeg, hogy sikeres tavaszi idényen legyen túl a csapattal együtt, aztán meglátjuk, hogy alakul a folytatás” – mondta Marton Zsolt alpolgármester, a többségi tulajdonos Szombathely Megyei Jogú város önkormányzatának képviselője.

A Szegeden, majd az Újpestnél nevelkedő, 26 éves csatár játszott az MTK-ban, kölcsönben a holland NEC, a Budapest Honvéd, a Vasas és a Paks együtteseinél, míg legutóbb az izraeli Bnei Yehudát erősítette. Hrepka ádám háromszor a válogatott szerelését is magára ölthette, igaz, egyelőre csak barátságos mérkőzéseken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik