Foci

Már lehet jegyeket venni Pintér Attila debütálására

A magyar válogatott március 5-én, 18 órától a győri ETO Parkban Finnország ellen játssza idei első felkészülési meccsét, amely egyben az új szövetségi kapitány bemutatkozó mérkőzése lesz.

A magyar válogatott legutóbb 2013 októberében lépett pályára. Előbb 12-én elszenvedtük futballtörténelmünk leggyalázatosabb vereségét, majd az amszterdami 8-1 után Andorrát vertük 2-0-ra.

Pintér Attila az alapoktól akarja újraépíteni a válogatott futballját
Fotó: MTI

A több mint négy hónapos szünet után a csapat március 5-én Finnország ellen játssza idei első felkészülési meccsét – immár az új szövetségi kapitány, Pintér Attila vezetésével, aki megmutathatja, milyen munkát végzett a válogatottakkal a kinevezése óta tartó összetartások, illetve a beleki edzőtábor alatt.

>Reméljük jót. Minden esetre a finnek elleni győri mérkőzésre február 11-én, kedden megkezdődött a jegyértékesítés. A mérkőzésre rendkívül kedvező áron (elhelyezkedéstől függően 500, illetve 1000 forintért) vásárolhatóak a jegyek, a szurkolók a Ticket Express irodáiban, vagy interneten vásárolhatják meg belépőiket.

Az MLSZ a telt ház érdekében a győri stadionban külön gyerekszektorokat alakít ki, ide iskolák, egyesületek válthatnak belépőket. Ezekbe a szektorokba ingyenes a belépés, minden 9 gyerek után 1 felnőtt kísérő kötelező (a jegy ingyenes a gyerekeknek és a kísérőknek egyaránt). A szektorba ezúttal, rendhagyó módon, középiskolák és felsőoktatási intézmények jelentkezését is várják! Az intézményi jegyigénylésről bővebb információ itt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik