Foci

Kiderült, hogy Balotelli nem szuperhős

mario balotelli (mario balotelli, )
mario balotelli (mario balotelli, )

Cesare Prandelli örül neki, hogy az olasz válogatott csatár emberi oldalát is megvillantotta.

Amint arról a hétvégén írtunk, a Milan labdarúgócsapata elveszítette bajnoki veretlenségét Clarence Seedorf irányításával, a szezonban szenvedő lombardok Nápolyban kaptak ki 3-1-re. A mérkőzés egyik szimbolikus jelenete az volt, amikor Mario Balotelli, a Rossoneri csatára elpityeredett a padon, majd a könnyeit törölgette. Ugyan szárnyra keltek olyan pletykák, miszerint ismét rasszista szitkokat szórtak az olasz válogatott csatár fejéhez, de ezt a Napoli vezetősége azonnal cáfolta.


Mario Balotelli elérzékenyült Nápolyban
Fotó: Europress Fotóügynökség

Seedorf már a mérkőzést követően elmondta, hogy semmi baja Balotelli reakciójával, sőt, szép jelenetnek tartotta. Kedden Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya is a támadó védelmére kelt, mint mondta, biztosan ezt hozta ki belőle az érzelmekkel teli múlt hét:

„Nemrég tudta meg, hogy van egy lánya, szerintem ez is közrejátszott a történtekben. Ugyanakkor nem akarok a magánéletében vájkálni, megvan köztünk a kellő tisztelet. Örülök neki, hogy könnyekben tört ki. Elárasztották az érzelmek Nápolyban, de ezzel nincs semmi probléma, fiatal még, nem kezelheti mindig azt a nyomást, ami rá nehezedik. A könnyei nem a gyengeség jelei voltak, csak azt bizonyították be, hogy Balotelli is ember. Jó üzenete volt: szuperhősök nem léteznek” – mondta a 23 éves játékosról Prandelli.

Balotelli azt is megkönnyezhette egyébként, hogy a Milan eléggé súlytalan ebben a bajnokságban. A nápolyi zakó már a nyolcadik volt a szezonban, nyolc döntetlenje és csak hét győzelme van még a gárdának, amely csak a 11. helyre elegendő.

A nemzetközi kupaindulást érő helyet jelentő ötödik hely hét pontra van a Milantól, ott most épp a városi rivális Internazionale áll 23 forduló elteltével.

Videó – Balotteli elsírta magát a kispadon:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik