Foci

Bolgár csapattal ikszelt a Videoton

Nikolic Nemanja (nikolic nemanja, )
Nikolic Nemanja (nikolic nemanja, )

A magyar focicsapat 1-1-es döntetlent játszott a Lokomotiv Plovdivval.

A Videoton szerdán ismét edzőmeccset játszott a spanyolországi Marbellán, az ellenfél ezúttal a bolgár élvonal ötödik helyezettje, a Lokomotiv Plovdiv volt. A vidi.hu tudósítása szerint az első félidőben nem igazán forogtak veszélyben a kapuk, a felvonás egyetlen bravúrját Tujvelnek kellett bemutatnia, aki a 36. percben védett egy közeli próbálkozást.

A második félidő nem indult túl jól a fehérváriak szempontjából, ugyanis Pajovicnak a sarokból kellett kiütnie egy rossza hazaadást, így az ötösről jöhetett szabadrúgással a Plovdiv, aminek köszönhetően a vezetést is megszerezték a bolgárok. Nem váratott magára sokat a Vidi válasza, Gyurcsó ívelése után Nikolic fejjel volt eredményes.

A folytatásban a cserék töredezett a játék, majd a hajrában itt is, ott is akadtak lehetőségek, de több találat nem született, újra döntetlent játszott a Videoton, ezúttal 1-1-et.

Eredmény – felkészülési mérkőzés

Videoton – Lokomotiv Plovdiv (bolgár) 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Nikolic (56.) illetve Ferrareso (49.)

Videoton 1. félidő: Tujvel – Szolnoki, Juhász, Stopira, Mamadu – Tóth, Papp – Álvarez (Caneira (35.), Kovács, Zsótér – Lupeta

Videoton 2. félidő: Pajovic – Brachi, Caneira, Vinícius, Nildo – V.Gomes, Sándor – Gyurcsó, Haraszti, Oliveira – Nikolic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik