Foci

Győztes meccsen debütált a Fradi edzője

Thomas Doll (thomas doll, )
Thomas Doll (thomas doll, )

A Ferencváros felkészülési meccsen verte a Soroksár gárdáját.

A zöld-fehérek 5-1-es győzelmet arattak az NB III-as Soroksár felett. A Fradiban Gyömbér, Ionescu, Péter egyszer, Busai kétszer talált a kapuba.

Az FTC kispadján ezen a meccsen mutatkozott be a német Thomas Doll, aki a találkozót követően így értékelte a látottakat.

Fotó: MTI

Jót mozogtunk a mai délutánon. Az elmúlt két hét során próbáltuk taktikailag összerázni a társaságot, örömteli, hogy ebből már több dolog meg is valósult a pályán. Az látszik, hogy vannak posztok, ahol erősítésre szorulunk, szükségünk lesz például belső védőre. Reméljük, hogy hamarosan Diallo és Somalia is felépül, és akkor még nagyobb lesz a mozgásterünk a támadó szekcióban. Rengeteg idő van még hátra a felkészülési időszakból, hogy tovább csiszoljuk a játékunkat és nyilvánvalóan ki kell javítanunk a hibákat is” – mondta a nemrég kinevezett tréner, majd hozzátette, hogy egy befejező csatárra is szüksége lenne.

“Az ellenfelet nyomás alatt kell tartani, nem elég csak mellé szaladni, meg kell támadni, de összességében elégedett voltam. Kiemelem Gyömbér Gábor teljesítményét, ő adta a csapat stabilitását.”

Szombaton a Diósgyőr is pályára lépett: a miskolciak a Vasassal játszottak 1-1-es döntetlent. A Pécs pedig szintén 5-1-re verte a Kozármislenyt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik