Foci

Rooney nem játszik a Chelsea ellen

Wayne Rooney (wayne rooney, )
Wayne Rooney (wayne rooney, )

Sem Robin van Persie, sem Wayne Rooney nem lép pályára a Manchester United labdarúgócsapatában a Chelsea elleni rangadón.

Az utóbbi időben nem számíthatott két sztárcsatárára David Moyes, ám kettejük közül az angol játékos a héten már edzésbe állt, de pénteken kiderült, hogy még nem áll készen arra, hogy meccsen is pályára lépjen.

„Wayne visszatért és friss, de még nem áll készen a Chelsea elleni mérkőzésre. Edz rendesen, biztatóak a látottak. Sokat erősítette a lágyéka körül, remélem a hasznára válik – de nem most. Nem akarom kitűzni a visszatérésének dátumát, lépésről lépésre kell haladnunk” – mondta Wayne Rooney kapcsán David Moyes.


Wayne Rooney harcossága hiányozhat a Unitednek
Fotó: Europress

Robin van Persie még decemberben, a Shakthar Donyeck elleni Bajnokok Ligája-összecsapáson szenvedett combsérülést, azóta harcképtelen. Róla is szót ejtett a Vörös ördögök skót menedzsere, aki abban bízik, hogy a jövő héten már újra teljes értékű edzéseket végezhet a holland.

„Ő egy nagyon fontos játékos, olyan, akinek a hiányát megérzi egy csapat. Egyre közelebb jár a visszatéréshez, reméljük nem lesz sokára, míg újra a körünkben üdvözölhetjük” – mondta Moyes.

A Chelsea – Manchester United rangadót vasárnap délután 17 órakor rendezik a Stamford Bridge-en. 21 fordulót követően a londoniak a harmadikak, a manchesteriek pedig a hetedikek, a két együttes közt jelenleg kilenc pont a különbség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik