Foci

NB III-as marad Détári

Detari-Lajos(960x640)(1).jpg (détári lajos, )
Detari-Lajos(960x640)(1).jpg (détári lajos, )

Egy futballszerető üzletember támogatására is szükség volt ahhoz, hogy a korábbi világválogatott Détári Lajos tavaszra is a kispadon maradjon.

A heol.hu írja, hogy Keller József, az Egri FC korábbi tulajdonosa is beszállt az üzletbe, a Felsőtárkány titkára szerint Kellernek annyira hiányzik a futball, hogy szívesen vállal szerepet egy klub életében. „A cégtulajdonos végül úgy határozott, magára vállalja Détári itt tartózkodásának költségeit” – mondta Szarvas László, az egyesület titkára.

Détári bemutatkozó meccsén
Fotó: Sport24

A Felsőtárkány az NB III. Keleti csoportjának kilencedik helyén áll jelenleg, Döme bemutatkozó meccsén a Sport24 is ott volt, akkor Détári is úgy nyilatkozott, hogy hiányzott neki a futball, ezért vállalta el a munkát. A folytatásról akkor azonban még nem tudott mit mondani.

„Még azt se tudom, holnap mi lesz, egy edzőnek mindig csak a következő meccsre szabad koncentrálnia. Nem a jövőbe bámulnia és ábrándoznia, hanem edzéseket tartani, dolgozni” – mondta az őszi, ötmeccses megbízatást követően, amit most toldottak meg.

Szerdán már edzést is tart Felsőtárkányban, a célkitűzésekről Szarvas pedig elmondta, szeretnének felzárkózni a 3-5. hely környékére, ami reális elvárás lehet. „A vezetőedző nagyon eltökélt, bízunk benne, hogy sikerül olyan ütőképes csapatot kialakítani, amely joggal pályázhat a fent említett pozíciókra” – tette hozzá a titkár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik